Rozwijamy się nieustannie

We wrześniu nasza kadra pracownicza działu handlowego i biura obsługi klienta wzięła udział w szkoleniu, zorganizowanym przez Centrum Rozwoju Profesjonalny Tutoring, które przeprowadził Pan Piotr Jankowski. Podczas szkolenia zorganizowany został catering przez Szefa Kuchni Andrzeja Lubańskiego, a asystowała mu Pani Karolina.
W trakcje szkolenia pracowników, mogliśmy gościć znakomitego Szefa Kuchni, Pana Andrzeja Lubańskiego, który przygotował nam dania przy użyciu produktów naszej firmy. Menu obejmowało trzydaniowy posiłek, w który danie główne było podzielone na danie mięsne/danie rybne.

Pierwszego dnia podane zostały:
Pierwsze danie – zupa krem z pomidorów z bazylią i pierożkami ravioli ze szpinakiem i ricottą;
Danie główne – polędwiczka wieprzowa sous vide z warzywami ogrodowymi i kaszotto z pęczaku wraz z sosem grzybowym / łosoś pieczony z pieprzem cytrynowym oraz z ryżem jaśminowym i warzywami ogrodowymi, z sosem z podgrzybków;
Deser – ciasto czekoladowe.

Drugiego dnia mogliśmy zasmakować:
Pierwsze danie – krem z palonego kalafiora i pietruszki z selerem naciowym, z prażonym słonecznikiem i kolendrą;
Danie główne: halibut smażony i zapiekany z kruszonką ziołową, podany z buraczkami i jabłkiem, ziemniak pieczony z tymiankiem i czosnkiem / pierś z kurczaka Supreme (tzn z pierwszą częścią skrzydła i chrupiącą skórką ) faszerowana suszonym pomidorem z grillowanymi warzywami w pomidorze z fetą i do tego kasza kus kus z limetą, miętą i papryką. Sos winno maślany do obu dań;
Deser – ciasto marchewkowe z czekoladą, udekorowane kwiatem i miętą.

Szkolenie upłynęło bardzo efektywnie. Rozwój jest dla nas bardzo ważnym aspektem.

Z poważaniem

Zespół LiluFruits

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *