Moda na Lilu Fruits
02.01.2020

MODA NA LILU FRUITS

Przez długi czas zastanawialiśmy się, co jeszcze możemy zrobić dla branży HoReCa. Aby odpowiedzieć sobie na to pytanie, musieliśmy wcielić się w rolę Szefów Kuchni i zastanowić się nad tym, czego może im brakować lub po prostu z czego korzystają na co dzień. Każdy szanujący się Szef Kuchni i kucharze dbają przede wszystkim o komfort swojej pracy. Poszliśmy tym tropem i w ten sposób powstał projekt: MODA NA LILU FRUITS.

Zdecydowaliśmy się na stworzenie unikalnej kolekcji kitli, zapasek i fartuchów kucharskich, które nie tylko będą wyróżniać się pośród swoich białych odpowiedników, ale również będą wygodne i pomagały w pracy. Projekty opierają się na mocnych kolorach i paternach, charakterystycznych dla Lilu Fruits. Nie jest to dziełem przypadku, ponieważ ich zaprojektowaniem zajęło się, podobnie jak w przypadku Lilu Aut, studio EVC DESIGN. Naszym założeniem było wyróżnić każdego kucharza czy szefa kuchni. Zwłaszcza teraz, kiedy coraz częściej otwierają się restauracje z otwartą kuchnią. Jesteśmy przekonani, że kitle tego typu podnoszą prestiż osoby, która go nosi, ale również pomaga jej w pracy w znaczny sposób. Wszystko zostało uszyte na miarę najlepszych kucharzy, tak aby sprostać ich oczekiwaniom.

Podobają Ci się? Podaj dalej w social mediach!

Sygnet_LiluFruits_kolor
Auta Lilu Fruits
20.12.2019

AUTA LILU FRUITS

Wspaniałe dania powstają wyłącznie z wysokiej jakości świeżych produktów i takie też dostarczamy 6 dni w tygodniu! Dzięki nowej flocie aut wyposażonych w system chłodniczy wszystko co dostarczamy jest świeże!

Codziennie przemierzają setki kilometrów, aby zaopatrzyć Was na czas we wszystko co potrzebujecie: warzywa, owoce, kiełki, kwiaty jadalne, bakalie i grzyby! A do tego nasze Lilu Auta są oklejone wszystkim co zdrowe, soczyste i kolorowe, na pewno ich widok na drodze nie umknął Waszej uwadze. Nasze produkty jeżdżą wyjątkowymi samochodami!

Dziękujemy EVC DSGN za ten niezwykły projekt!

Jak widać na załączonych zdjęciach nasze Lilu Auta odwiedzają piękne miejsca na mapie Pomorza! Jak spotkacie je na mieście to złapcie się za guzik! Ponoć przynoszą szczęście!

Podobają Ci się? Podaj dalej w social mediach!

Wigilia Szefów Kuchni
28.11.2019

WIGILIA SZEFÓW KUCHNI

Pierwszą Gwiazdkę na niebie przywitaliśmy, podobnie jak Sylwestra, również z wyprzedzeniem. Powód oczywiście był ten sam – honorowymi gośćmi byli Szefowie Kuchni, którzy w prawdziwą Wigilię podejmują własnych gości.

Gospodarzem była restauracja Dziki Gon w Gdańsku, która podjęła nas wszystkich pysznościami, nawiązując do staropolskiej tradycji Wigilii. Cieszymy się, że mogliśmy spotkać się z naszymi przyjaciółmi z branży HoReCa. Co ciekawe, podczas imprezy odbył się konkurs strzelecki. Spokojnie! Obyło się bez ofiar! Organizatorzy przygotowali specjalny e-symulator strzelecki.

Podoba Ci się post? Podaj dalej w social mediach!

Mamy wygodny system do kupowania dla naszych Klientów!
20.11.2019

WYGODNY SYSTEM DO ZAMAWIANIA DLA NASZYCH KLIENTÓW!

Przedstawiamy Wam nasze nowe  dzieło. Nowoczesny system do składania zamówień B2B, który znacznie ułatwi Wam proces zamawiania produktów i pozwoli zachować historię zamówień i dokumentów. 🛒📋

▶️ Wszystkie najważniejsze funkcje zawarliśmy w grafice poniżej. ◀️

💥 Jeżeli nie masz jeszcze swojego konta – wystarczy odezwać się do swojego opiekuna Lilu Fruits! Chyba, że on zrobi to szybciej! 💥

▶️ 🌐 Zapraszamy: https://b2b.lilufruits.pl/

Co prawda nie ma jeszcze nazwy tak sympatycznej jak np. EWUŚ, ale powstał z myślą o Was i mamy nadzieję, że ułatwi Wam pracę! 👌

Nasza hurtownia warzyw i owoców ma system B2B do zamawiania produktów

Podoba Ci się? Podaj dalej w social mediach!

Lubicz & Friends ● Kolacja Charytatywna ●
17.11.2019

Lubicz & Friends ● Kolacja Charytatywna ●

Mieliśmy szczęście wziąć udział w wyjątkowym wydarzeniu w Hotel Grand Lubicz – Uzdrowisko Ustka. Kolacja “Lubicz & Friends” przygotowana i prowadzona pod okiem Szefa Kuchni Marcina Szwaka i Gościa specjalnego – Kurta Schellera, ma opierać się na regionalnych smakach i tradycyjnych produktach.

Istota spotkania polega jednak na tym, że jest to wydarzenie charytatywne, zainicjowane przez Prezesa Hotelu Grand Lubicz. Całość uzyskanego przychodu z kolacji zostanie przekazane dla Fundacji Dla Dzieci Niepełnosprawnych “Nadzieja”. ❤️

Dziękujemy, że mogliśmy być z Wami. 🙌

PodobaCi się? Podaj dalej w social mediach!